ОПП 073 “Менеджмент” першого (бакалаврського) рівня
- ОК Історія Української культури
- ОК Історія України
- ОК Українська мова (за проф. спрямув.)
- ОК Іноземна мова (за фахом)
- ОК Філософія
- ОК Діловодство
- ОК Розміщення продуктивних сил
- ОК Регіональна економіка
- ОК Облік і аудит
- ОК Економіка світового сільського господарства
- ОК Державне та регіональне управління
- ОК Соціологія
- ОК Аграрна політика
- ОК8 Політологія
- ОК11 Аналіз господарської діяльності
- ОК11 Статистика
- ОК13 Економічна теорія
- ОК15 Теорія організації
- ОК17 Операційний менеджмент
- OK19 Самоменеджмент
- ОК20 Управління інноваціями
- ОК21 Стратегічне управліня
- ОК22 Адміністративний менеджмент
- ОК 25 Трудове право
- ОК 27 Фінанси, гроші і кредит
- OK30 Маркетинг
- ОК 31 Логістика
- ВБ Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- ВБ1.1 Теорія економічного аналізу
- ВБ1.5Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- ВБ 1.7 Податкова система
- ВБ1.9 Контролінг
- ВБ1.12 Основи наукових дослідж
ОПП 162 «Біотехнології та біоінженерія» першого (бакалаврського) рівня
- ОК Історія Української культури
- ОК Історія України
- ОК Українська мова (за проф. спрямув.)
- ОК Іноземна мова (за фахом)
- ОК Філософія
- ОК Основи проектування біотехнологічних виробництв
- ОК Біологія клітини
- ОК Біотехнологія культур рослин і тканин
- ОК Загальна мікробіологія та вірусологія
- ОК Загальна біотехнологія
- ОК Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв
- ОК11 Біохімія
- ОК12 Аналітична хімія
- ОК13 Органічна хімія
- ОК14 Фізична і колоїдна хімія
- ОК26 Економіка та організація біотехнологічних виробництва
- ВК Процеси і апарати біотехнологічних виробництв
- ВК Інженерна та комп´ютерна графіка
- ВК2.4 Кріобіологія
- ВК2.11 Політологія з основами соціології
- ВК2.9 Контроль якості продуктів біотехнології
- ВК2.14 Мікологія
ОПП 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» першого (бакалаврського) рівня
- ОК1 Історія Української культури
- ОК2 Історія України
- ОК3 Українська мова (за проф. спрямув.)
- ОК4 Іноземна мова (за фахом)
- ОК4 Німецька мова за професійним спрямуванням
- ОК7 Хімія (неорганічна, аналітична,органічна)
- ОК8 Морфологія сільськогосподарських тварин ( в тому числі навчально-пізнавальна практика)
- ОК11 Біохімія
- ОК12 Фізіологія с.-г. тварин
- ОК13 Геномна селекція і ембріональна технологія (біотехнологія)
- ОК15 Екологія
- ОК16 Проектування і будівництво підприємств по виробництву і переробці продукції тваринництва( в тому числі навчально-професійна практика)
- ОК17 Конярство
- ОК20 Розведення сільськогосподарських тварин ( в тому числі навчально-професійна практика)
- ОК21 Гігієна тварин ( в тому числі навчально-професійна практика)
- ОК22 Стандартизація продукції тваринництва
- ОК23 Економіка виробництва продукції тваринництва та бухгалтерський облік
- ОК24 Технологія виробництва продукції птахівництва
- ОК25 Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва
- ОК26 Технологія виробництва продукції свинарства
- ОК27 Технологія виробництва молока
- ОК28 Технологія переробки продукції тваринництва ( в тому числі навчально-професійна практика)
- ВКЗ3 Основи біотехнології
- ВКЗ4 Нарисна геометрія
- ВК35 Економічна теорія
- ВКЗ7 Мікробіологія
- ВКЗ8 Технологія кормів з основами кормовиробництва
- ВКЗ 11 Технологічні та біохімічні властивості м’яса та м’ясопродуктів
- ВКЗ 12 Технологічні та біохімічні властивості молока та молочних продуктів
- ВКЗ 13 Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва
- ВКЗ 14 Машини і механізми виробничих процесів у тваринництві
- ВКЗ 15 Методика наукових досліджень
- ВКЗ 16 Теплотехніка
- ВКЗ 17 Технологія виробництва яловичини
- ВКЗ 18 Молочна справа
- ВКЗ 19 Технологія продуктів забою
- ВКЗ 20 Профілактика хвороб тварин
- ВКЗ 21 Мікробіологічні властивості молочних та м’ясних продуктів
- ВКЗ 22 Сертифікація та метрологія продуктів тваринництва
- ВКЗ 24 Історія зоотехнії
- ВКС 1.1 Генетичні основи селекції
- ВКС 1.6 Біотехнологія відтворення тварин
- ВКС 1.7 Організація племінної справи
- ВКС 1.8 Економіка і маркетинг племінної продукції
- ВКС 2.3 Товарознавство м’ясної і молочної сировини
- ВКС 2.4 Товарознавство вторинної тваринницької сировини
- ВКС 2.5 Технологія органічної продукції
- ВКС 2.7 Проектування технологічних процесів переробних підприємств
- ВКС8.1 Доместикація у собаківництві
- ВКС 8.2 Генетика поведінки собак
- ВКС 8.4 Породи та використання собак
- ВКС 8.5 Вирощування, годівля та утримання собак
- ВКС 8.6 Дресура собак
- ВКС 8.7 Спеціальне собаківництво
- ВКС 8.8 Менеджмент та маркетинг у собаківництві
- ВКС 10.1 Основа, історія митної справи та митної політики України
ОПП «Мисливське господарство» за спеціальністю 205 «Лісове господарство» першого (бакалаврського) рівня
- ОКЗ 1 Іноземна мова
- ОКЗ 2 Історія української культури
- ОКЗ 3 Українська мова
- ОКЗ 4 Історія України
- ОКЗ 5 Екологія
- ОКЗ 6 Біофізика
- ОКЗ 7 Хімія
- ОКЗ 8 Філософія
- ОКЗ 9 Генетика
- ОКЗ 10 Біометрія
- ОКЗ 11 Охорона Праці та БДЖ
- ОКП 12 Анатомія і фізіологія тварин
- ОКП 13 Ботаніка
- ОКП 14 Метеорологія
- ОКП 15 Вступ до спеціальності
- ОКП 16 Основи ветеринарії та тваринництва
- ОКП 17 Дендрологія
- ОКП 18 Фізіологія рослин
- ОКП 19 Лісове грунтознавство
- ОКП 20 Біологія та етологія МТ
- ОКП 21 Лісова фітопатологія
- ОКП 22 Лісівництво
- ОКП 23 Лісові культури
- ОКП 24 Лісова ентомологія
- ОКП 25 Облік тварин
- ОКП 26 Біотехнія
- ОКП 27 Лісова біотехнологія
- ОКП 28 Економіка ЛМ Господарств
- ОКП 29 Лісова таксація
- ОКП 30 Організація ЛМГ
- ОКП 31 Гігієна та санітарія мисливських господарств
ОПП 207 «Водні біоресурси та аквакультура» першого (бакалаврського) рівня
ОПП 211 «Ветеринарна медицина» другого (магістерського) рівня
- ОК 1 Українська мова з професійним спрямуванням
- ОК 2 Іноземна мова з професійним спрямуванням
- ОК 2 Іноземна мова з професійним спрямуванням (Німецька)
- ОК 3 Філософія
- ОК 5 Історія Української культури
- ОК 6 Історія України
- ОК 8 Анатомія свійських тварин
- ОК 9 Біохімія
- ОК 10 Цитологія, гістологія і ембріологія
- ОК 11 Хімія (органічна та неорганічна)
- ОК 12 Фізіологія тварин
- ОК 17 Методологія наукових досліджень
- ОК 18 Ветеринарна гігієна та санітарія
- ОК 19 Ветеринарна мікробіологія
- ОК 22 Біотехнологія у ветеринарній медицині
- ОК 23 Патологічна фізіологія
- ОК 24 Акушерство, гінекологія і біотехнологія І
- ОК 26 Епізоотологія та інфекційні хвороби І
- ОК 27 Загальна і спеціальна хірургія І
- ОК 28 Оперативна хірургія і топографічна анатомія
- ОК 29 Паразитологія та інвазійні хвороби І
- ОК 30 Патологічна анатомія і розтин
- ОК 31 Внутрішні хвороби тварин І
- ОК 32 Ветеринарна фармакологія
- ОК 33 Ветеринарна клінічна біохімія
- ОК 34 Клінічна діагностика хвороб тварин
- ОК 36 Ветеринарна токсикологія
- ОК 37 Латинська мова (термінологія)
- ВКЗ 1 Годівля тварин
- ВКЗ 3 Лікарські та отруйні рослини
- ВКЗ 4 Професійна етика
- ВКЗ 5 Ветеринарна генетика з основами розведення тварин
- ВКЗ 7 Інтелектуальна власність
- ВКЗ 8 Економічна теорія
- ВКЗ 12 Загальна і спеціальна хірургія ІІ
- ВКЗ 14 Внутрішні хвороби тварин ІІ
- ВКЗ 15 Методи лабораторної клінічної діагностики хвороб тварин
- ВКС 1.1. Сучасні стандарти порід собак і котів та напрямки селекції
- ВКС 1.2. Ветеринарна дієтологія з урахуванням анатомо-фізіологічних особливостей дрібних тварин
- ВКС 1.3. Особливості хірургічних хвороб дрібних домашніх тварин
- ВКС 1.4. Особливості відтворення дрібних тварин
- ВКС 1.5. Особливості незаразних, інвазійних та інфекційних хвороб дрібних тварин.
- ВКС 3.5 Хвороби птахів, спричинені зоопаразитами
ОПП «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва» за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» другого (магістерського) рівня
- ОК 1 Українська мова за професійним спрямуванням
- ОК 2 Іноземна мова за спеціальністю
- ОК 2 Іноземна мова за спеціальністю (Німецька)
- ОК 3 Філософія
- ОК 5 Історія Української культури
- ОК 6 Історія України
- ОК 8 Анатомія свійських тварин
- ОК 9 Біохімія з основами фізколоїдної хімії
- ОК 10 Цитологія, гістологія і ембріологія
- ОК 11 Хімія (органічна та неорганічна)
- ОК 12 Фізіологія тварин
- ОК 16 Методологія наукових досліджень
- ОК 18 Ветеринарна мікробіологія
- ОК 20 Біотехнологія у ветеринарній медицині
- ОК 21 Патологічна фізіологія
- ОК 22 Акушерство, гінекологія і біотехнологія
- ОК 26 Паразитологія та інвазійні хвороби продуктивних тварин
- ОК 27 Патологічна анатомія і розтин
- ОК 28 Внутрішні хвороби продуктивних тварин
- ОК 29 Ветеринарна фармакологія та токсикологія
- ОК 30 Клінічна біохімія та діагностика хвороб тварин
- ОК32 Латинська мова (термінологія)
- ОК 35 Гігієна великої рогатої худоби
- ОК 37 Гігієна сільськогосподарської птиці
- ВКЗ 4 Стандартизація і сертифікація харчових продуктів
- ВКС 2 Ветеринарно-санітарний контроль якості харчових продуктів