Тиждень студентської науки

На цьому тижні на кафедрі технології переробки, стандартизації та технічного сервісу пройшли студентські науково-практичні конференції з наступних дисциплін: «Дорадництво в технології виробництва та переробки продукції тваринництва», «Технологія переробки продукції тваринництва» та «Молочна справа». У конференціях приймали участь студенти 4 курсу РВО «Бакалавр» та 1 курсу РВО «Магістр» факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту. Наглядно був продемонстрований технологічний процес з виробництва витяжних сирів (група «Pasta Filata»). Студенти мали можливість власноруч прийняти участь в натуральному сироварінні.

Bookmark the permalink.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *